Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


Vertikalne Trakaste zavjese

trakaste_zavjese
trakaste_zavjese14
trakaste_zavjese22
trakaste_zavjese25
trakaste_zavjese6
  Trakaste zavjese nisu nov proizvod na tržištu, ali zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti, kao i kvalitete još uvijek su jedan od vodeći proizvoda za zaštitu od sunca, pogleda i uređene prostora.  Bilo da opremate privatne, poslovne ili ugostiteljske objekte, trakaste zavjese su dobro rješenje.

Ovaj tip zavjesa je pogodan za sve vrste prostora, a možete vidjeti da se poslovni prostori još uvijek većinom opremaju trakastim zavjesama.

Trakaste zavjese mogu služiti za pregrađivanje većih prostora, zasjenjivanje većih i manjih staklenih površina.  Ovisno o vrsti lamele zavjese mogu biti više ili manje transparentne.

Ono što je jako bitno rade se po mjeri, tako da odgovaraju prostorima svih dimenzija.

Način izvedbe trakastih zavjesa može biti raznolik, a u svemu se prilagođava potrebi prostora u koji se ugrađuje.
 Više slika možete pogledati OVDJE !    


Trakaste zavjese 127mm

trakaste zavjese bijele nijanse namontirane na bijeli strop trakaste zavjese ispod dekorativnih zavjesa sa crvenim obrubom

Mehanizmom na lanac vrši se lagano zakretanje lamela, trakaste zavjese radi propuštanja količine svjetlost prema želji, a komandom na špagu lamele se mogu skupiti ili razvući po karnišli. Kada su zavjese skupljene sa strane lamele zauzimaju jako malo prostora.

 

trakastezavjese 89mm u žarko crvenoj boji na više otvora dvorane
Standardne trakaste zavjese rade se od lamele širine127mm. Za proizvodnju trakaste zavjese sa lamelom 127mm koriste se trake, utezi i lanac odgovarajuće dimenzije 127mm.


Za ove trakaste zavjese treba malo više prostora prilikom zakretanja lamela u odnosu na lamele 89mm, ali kada je zavjesa skupljena sa strane lamele zauzimaju jako malo mjesta, tj. manje nego lamele 89mm.

Koriste se kao pregradne stjenke, za zasjenjivanje otvora i  ujedno  za dekoriranje prostora.

Cijena trakastih zavjesa 127mm je niža od cijene trakastih zavjesa 89mm.Trakaste zavjese 89mm

tri trakaste zavjese na tri prozoraKao što je u samom nazivu spomenuto, radi se o lameli širine 89mm. Prilikom proizvodnje trakastih zavjesa lamele 89mm koriste se trake, utezi i lanac odgovarajuće dimenzije 89mm. Trakaste zavjese 89mm i 127 mm se razlikuju, kako i sami naziv kaže u širini same trake.

Točnije gotova trakasta zavjesa, ako je urađena od lamele 89mm imati će veći broj lamela nego trakasta zavjesa  iste širine urađena od lamele 127mm. Trakasta zavjesa  lamele 89mm zauzimaju manje mjesta, u širinu od prozora, a više mjesta kod skupljene-složene zavjese u širinu od špale (kraja prozora).
Dali ćete se Vi odlučiti za trakaste zavjese ove uže lamele 89mm ovisi samo o tome što Vama odgovara, što se tiče kvalitete nema razlike.

Postoji i određena razlika  cijene trakastih zavjesa 89mm i 127mm. Cijena trakastih zavjesa 89mm je veća od cijene trakastih zavjesa 127mm.

 

Kose trakaste zavjese

kose trakaste zavjese na kosom prozoruOtvore naizgled zahtjevna oblika možemo savršeno prekriti kosim trakastim zavjesama. Kose trakaste zavjese rade se po mjeri stjenke na koju se ugrađuju, tako da u potpunost odgovaraju kosini prostora. Svaka lamela ravnomjerno je distancirana jedna od druge.

Proizvodnja zavjesa. Prilikom proizvodnje kosih trakastih zavjesa koriste  se nastavci za kosinu  različitih dimenzija (45/65/100 stupnjeva). Ovi nastavci su nužni da bi ovakva zavjesa zadovoljavala osnovne karakteristike kvalitetnog proizvoda svojom funkcionalnošću  i dekorativnim izgledom.

Upravljanje kosom trakastom zavjesom je jednostavno. Pomoću lanca lagano zakrećemo lamele radi propuštanja dijela svjetlosti, a pomoću špage, čiju zategnutost osigurava zatezač za kosinu, povlačimo lamele u stranu gdje je zavjesa duža.


Trakaste zavjese na motor

Svoju ponudu trakastih zavjesa smo upotpunili sa upravljanjem na motor.


Imamo motor kojim se može obavljati kompletna funkcija trakaste zavjese, radi zakretanje lamela i povlačenje lamela u jednu ili drugu stranu preko prekidača ili daljinskog upravljača.

Ugrađeni elektro motori vizualno će zauzeti malo mjesta jer su malih dimenzija i nisu upadljivi.

Gotov proizvod se lako ugrađuje, nije potrebna dodatna priprema prostora.

Poslovni prostori se sve više opremaju trakastim zavjesama s elektro motorima.


Trakaste zavjese platna i dezeni

Trakaste zavjese se rade od platana koja su 100% poliester. Osnovna karakteristika ovih materijala je da su antistatička, ne kupe prašinu i ne upijaju mirise.


Svojim kupcima nudimo nekoliko različitih paleta platana za zavjese. Razlika između platana je u izgledu, dezenu.

Ovisno o vrsti materijala platno propušta više ili manje svjetlosti u prostor u kojem se trakasta zavjesa nalazi. Svaka paleta platana ima širok izbor boja trakastih zavjesa.


Na jednoj trakastoj zavjesi može se kombinirati dvije ili više različitih boja platna. Također možete birati i različitu širinu lamele, 89mm ili 127mm.

delux doo dezeni trakastih zavjesadelux doo paleta boja trakastih zavjesadelux paleta boja trakastih zavjesa


delux doo uzorci trakaste zavjese

Više slika možete pogledati u galerijama proizvoda ili OVDJE !