Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


String zavjese _ Praktične za sve vrste prostora

string_zavjese17
string_zavjese18
string_zavjese24
string_zavjese3
 

Vertikalne trakaste _STRING ZAVJESE_


Naglašavamo izuzetnu dekoraciju tih zavjesa i njihovu praktičnu primjenu. U biti su to trakaste zavjese s resastim trakama.

Praktične za sve vrste prostora. Posebno za ulaze ili prolaze. Rađene od iznimno kvalitetnih materijala, lako održavanje i multifunkcionalnost su odlike tih zavjesa. Karakteristika string zavjesa.

Trake su širine 89mm dužine 300cm maximalna visina jedne zavjese300cm širina 700cm.

Iz širokog izbora string traka koje se mogu naći u ponudi mi smo izabrali najkvalitetnije za uvrstiti u svoju ponudu.

Slikovno ćemo vam pokušati približiti ovaj proizvod i predočiti njegovu kvalitetu, odnosno naglasiti razliku između ostalih string zavjesa i string (traka) zavjesa u našoj ponudi.
 Više slika možete pogledati OVDJE !    

 

Naše string zavjese su končane kao i ostale no! Traka string zavjese širine89mm ima 12 pletenih  (ne konaca)  trakica. Kao što možete vidjeti na priloženim slikama. S vodilice se spuštaju dvije trake, dva snopa resica paralelno ili u duplo, što bi bilo 24 male trakice.

Zavjesa kao takva je jako otporna na habanje, dosta prozirna a diskretna.


prikaz string zavjese kanisla sa trakicama crne bojeslika trakice string zavjeseprikaz bijele string trakice razdvojene tako da se vidi tkanjepar lamela trakica string zavjesastring traka crne bojestring trakaKliknite na slike za uvećanje !

bijela traka string zavjeseprikaz tkanja trakice string zavjesa


Nadamo se da smo uspijeli predočiti Vam,  o kakvoj se zavjesi radi,, odnosno o matarijalu traka.

Za sada imamo tri boje: bijela, siva i zlatna. uskoro u ponudi,, bež i tamno smeđa.

string zavjese u restoranu kao pregrada između dvije prostorije stropna rasvjeta na zidu tri slike stolovi sa nastolnjacima i stolice sa zelenim sjedalicama

 

string zavjese kao pregrade ugostiteljskog objekta dvije zavjese lijevo i desno u prvom planu dva stola sa stolicama na lijevom zidu slika u desnom gornjem kutu televizorugostiteljski objekt string zavjesa kao pregradni zid stolovi i stolice od mahagonija bijeli nadstolnjacistring zavjese u svrhu pregrade ugostiteljske hale kafene trakice stolovi i stolice na zidu dvije slike


String kanišla

prikaz kanišle string zavjese montirane na strop

Više slika možete pogledati u galerijama proizvoda ili
OVDJE!