Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


Rolo zavjese s kazetom


Svoju ponudu standardnih rolo zavjesa smo upotpunili rolo zavjesama sa kazetom.


Ova vrsta zavjesa pruža mogućnost uklapanja rolo zavjese u otvor i samim tim zauzima manje mjesta. Idealna je za manje prostore, a odabirom boje_dezena koji odgovara prostoru u koji se ugrađuje dekorira samu prostoriju. Važno je napomenuti da Vam možemo ponuditi i rolo zavjesu sa kazetom  za veće dimenzije, čiju kvalitetu i postojanost omogućava odgovarajuća alu. rola i sama kazeta.  Mehanizam  rolo zavjesa s kazetom je na lanac, laganim povlačenjem lanca rolo zavjesu podižete/spuštate ili ostavljate na željenoj visini.


Ugradnja rolo zavjese u kuhinje, spavaće sobe, kupaonice, dnevne boravke, ali i u ugostiteljske i poslovne objekte.


Sve više stambenih objekata oprema se rolo zavjesama. Postoje razne mogućnosti izvedbe koje ovise o dimenzijama, prostoru ili pak Vašim željama. Imamo razne dimenzije kazeta, različite vrste vodilica, tako da rolo zavjesu kao proizvod što više prilagodimo prostoru ugradnje.

Razne vrste ovih rolo zavjesa imaju i različite cijene, ovisno o vrsti i karakteristikama naručene rolo zavjese. Stručni tim montera može Vam na licu mjesta predložiti rješenje za Vaš prostor.


rolo zavjese s kazetom platno bijele boje sa cvijetnim dezenima poluspušteno na aluminijskom prozorurolo zavjesa sa kazetom platno žute boje cvijetni dezeni zidovi prostorije obloženi lomljenim kamenomprikat rolo zavjese na prozoru stubišta stupci drvene ograde i suho cvijeće sa desne strane slikerolo zavjese sa kazetom na prozoru u prvom planu slike trosjed bijele bojerolo zavjese platno smeđe boje sa cvjetnim uzorcima spušteno do saksija sa cvijećom koje se nalaze na kamenoj klupici prozorarolo zavjese s kazetom na tri prozora prostorije televizor stolić trosjed dvosjed i foteljadvije rolo zavjese s kazetomrolo zavjese s kazetom na prozoru bijeli zid sa aluminijskim radijatorom