Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


Rimske zavjese

rimske_zavjese
rimske_zavjese11
rimske_zavjese15
rimske_zavjese16
rimske_zavjese19
rimske_zavjese4
 

Rimske zavjese će stvoriti istinski luksuzan osjećaj u Vašem domu. Inspirirani najnovijim trendovima u interijerima, na našoj ponudi ćete naći različite mehanizme i poprečne palice.


Nudimo i kolekciju platana od poliestera, različitih boja i tekstura. Kao i black out platna za potpuno zatamnjenje prostora.

 

Rimske zavjese radimo po mjeri tako da odgovaraju svim prozorima.  Ova vrste zavjesa su idealne za postavljanje u poslovne objekte i dekoriranje u cijeloj kući, pogodne su za spavaće sobe, blagovaonice i dnevne boravke.


Mogućnost upravljanja na motorni pogon.
Rimske zavjese se sve više koriste za zaštitu od sunčeve svijetlosti i od neželjeni pogleda.
 Više slika možete pogledati OVDJE !    


Pored svoje funkcionalnosti dekoriraju prostor i daju mu jedan sasvim novi izgled, ugodniji za boravak. Moderna vrsta zavjese, bez obzira koji tip mehanizma da se koristi. Jednostavna za rukovanje i praktična u upotrebi. Platno se slaže  pri vrhu kanišle u valovima čija se dimenzija prilagođava  visini zavjese i prostora u koji se ugrađuje.  Na našoj ponudi ćete naći različite tipove karniša, poprečni palica, kukica, ali i kompleta proizvod sa platnom.

Mi Vam nudimo da birate, a Vaše je da se odlučite.


Rimske kanišle na špagu

Rimske zavjese_kanišle na špagu


rimske zavjese shematski prikaz


Kao što možete vidjeti na prikazanoj shemi, rimska kanišla na špagu je vrlo jednostavan i funkcionalan proizvod. 


Sastoji se od aluminijske kanišle sa čičak trakom, mehanizma na špagu, nosača i popratni komponenti. Uz kanišlu ćete dobiti i odgovarajuće dijelove koji idu u platno, poprečne šipke, kružiće za špagu i donji profil.

Nosači su univerzalni, odnosno možete ih montirati stropno ili bočno (plafon/zid). Kompletan proizvod zauzima malo prostora, tako da je posebno pogodna za zavjese malih dimenzija.

 

Proizvodimo ih po narudžbi, odnosno dimenziji koju zatražite.  Cijena rimske kanišle na špagu je jako povoljna i primamljiva, a kvaliteta proizvoda zadovoljava potrebe dugogodišnje uporabe.

 
Rimske kanišle
mono

Rimske zavjese_kanišle mono

rimske zavjese mono shematski prikaz
Najnoviji tip rimske kanišle, koji je usavršio rimske zavjese kao proizvod.


Cijeli mehanizam je uklopljen u aluminijsku kazetu i ne vidi se izvana, što rimskoj kanišli mono daje elegantan izgled. Mehanizam radi na lanac, čijim se povlačenjem zavjesa podiže ili spušta.

U sklopu rimske kanišle mono dobit ćete poprečne aluminijske kanišle i kukice koje nije potrebno ušivati na platno nego se jednostavno "klikom" stave na poprečne šipke.

Dimenzija sklopljene rimske kanišle mono nije velika pa se može koristiti i za manje zavjese, ali visoka kvaliteta ovog proizvoda omogućava proizvodnju većih dimenzija kanišla. Sami mehanizam može podizati platna većih dimenzija i veće težine.

Rimske kanišle mono radimo po narudžbi i dimenziji koja Vam odgovara. Repromaterijal za iste imamo na lageru tako da je vrijeme isporuke/ugradnje u relativno kratkom roku.


Rimska zavjesa
mono

Nudimo Vam kompletan proizvod rimske zavjese mono.
Elegantna i moderna zavjesa kojom se jednostavno upravlja, a čini Vaš prostor ugodnijim za boravak.

Može se ugrađivati u sve vrste prostora, od kuhinja, spavaćih i dnevnih soba, do ugostiteljskih i poslovnih objekata.
Zavjesa se sastoji od rimske kanišle mono, platna i poprečnih šipki.

Platna koja se koriste su 100% poliester materijali, antistatički, ne kupe prašinu i ne upijaju mirise. Imamo raznih dezena koje možete uklopiti u Vaše prostore. Poprečne šipke su aluminijske posebno napravljene za ovu vrstu platna.

Poprečne šipke se vide na prednjem dijelu zavjese, elegantnog su izgleda i imamo ih u sivoj i crnoj boji. Isto tako i samu kanišlu radimo u sivoj i crnoj boji. Laganim povlačenjem lanca zavjesa se u valovima slaže u gornjem dijelu, odnosno na kanišli. Razmak između poprečnih šipki određuje se prema ukupnoj dimenziji zavjese i prostoru u koji se zavjesa ugrađuje.

Radimo ih po naručenoj dimenziji, a za one zahtjevnije imamo i elektro motore, tako da zavjesom upravljaju na daljinski. Lagerom potrebnog materijala osiguravamo kratak vremenski rok isporuke/montaže.

Podizanje i spuštanje zavjese se vrši pomoću lanca.

rimske zavjese sa bijelim platnom na tri prozora u dnevnom boravku ormar stol i dvije stolicerimske zavjese na velikim otvorima blagovaonice platno sa djelimičnim propustom svijetlostirimske zavjese prljavo bijela boja s cvijetnim dezenimadva prozora rimske zavjese kafena boja sa cvijetnim dezenimazatamnjeni prozori rimske zavjese smeđe sa cvijetnim uzorcima kao dezenima

 


Više slika možete pogledati u galerijama proizvoda ili OVDJE!