Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


PVC bočni zastori

bocna_tenda
bocna_tenda1
bocna_tenda2
bocna_tenda3
bocna_tenda4
bocna_tenda5
 

PVC Tende

 

Zbog zahtjeva tržišta smo proširili svoj proizvodni program i odlučili zaokružiti svoju ponudu u kategoriji tenda.


Ugrađujući tende smo shvatili da trebamo dodatak da bismo zadovoljili sve potrebe poglavito tende za terase, tende za ugostiteljske objekte.


PVC zastori, pregrade, bočne tende su idealne za vanjske terase.

 Više slika možete pogledati OVDJE !    

  pvc bočne tende sa pvc platnom imitacija kamenog zidapvc tenda slikano iznutra u show room platno s prozorima od prozirne pvc folije  srolano pvc platno tende na konstrukciju u izložbenom prostoru delux doouvećan prikaz pvc platna tende u izložbenom prostoru delux doo 

   
Kroz par slika ćemo vam pokušati prikazati proizvod i njegove mogućnosti. Isključivo za tu namjenu smo sve montirali u našem Show roomu.

Radi se o tendi za terase. GCI tenda. Tenda je postavljena na samostojeću čeličnu konstrukciju. Na nju smo ugradili; bočnu tendu na potez, bočnu tendu na sajlu, i PVC bočnu tendu.


Na gornjim slikama u prvom planu se nalaze PVC bočne tende. Imamo materijal s uzorkom kamenog zida s tim da ga kombiniramo s prozirnim PVC materijalom kao otvorima-prozorima.

Bitno je naglasiti! Materijale sami krojimo i spajamo. Prozirne površine su po vašoj želji ili potrebama objekta, terase, dijela koji se zatvara. Prozirne površine mogu i ne moraju biti, sve u skladu s vašim potrebama-


alu konstrukcija tende sa pvc platnom uzorak zidne obloge kopča pvc platna tende u uvećanom prikazu

Na ove dvije slike smo prikazali bočno zatvaranje tende pvc materijalom s pomoću malih kopči. Zakretanjem kopči na veoma jednostavan učvršćujete ili oslobađate bočnu pregradu.
Kliknite na slike!
srolano pvc platno na aluminijskoj konstrukciji u svrhu prikaza u izložbenom prostorudržač pvc plata u srolanom stanju

Nakon oslobađanja kopči foliju jednostavno skinete ili ju srolate u gornji dio tende kao što je prikazano na sljedećim slikama. S pomoću traka-kopči za držanje samo ih svežete tako srolane.
tende u kombinaciji stropno gci a bočno pvc platno

Pogled s unutarnje strane. Napomena! Tenda je rađena za ovu svrhu pa visina nije zadovoljavajuća ali mislimo da je dovoljno da bismo vam prikazali ono što smo željeli. Zatvorena bočna strana se u par minuta otvori i učini prohodnom.

 PVC materijal kao bočna tenda.

bočna tenda sa pvc platnomsrolana pvc bočna tenda
Prikaz bočne tende s PVC materijalom. Drugu stranu tende smo zatvorili na taj način. Kako se vidi na prvoj slici, materijal je srolan u kazetu. Rola u kazeti ima oprugu koja sama povlači materijal kada se oslobode krajevi.


Na drugoj slici je dijelom povučen zastor. Vidi se prednji nosač s dvije zakačke. Jednostavno se povuče i zakači za drugi kraj tende-prolaza. Opruga koja se nalazi u kazeti konstantno nateže materijal i na taj način je zastor stabilan i otporan na udare vjetra i slično.

Slikovno

terasa kafića pvc platna u žutoj crvenoj boji dijelom prozirna ispred terase mlado drvećepvc platno crveno sa bijelim reklamnim natpisom na terasi objektaterasa kafića zatvorena sa pvc platnima iz više boja pod terase popločam mozaik kamenom stolovi i stolicepvc platno na bočnim tendama terase ugostiteljskog objekta kroz platno se vide automobilisastav dvije bočne tende u kutu terase ugostiteljskog objektapvc platno kombinacija žuto i prozirno na bočnoj tendi na izvlačenjepvc tende sastav dvije role prozirno pvc platno kao završna pregrada terase kafićana terasi kuće pvc tenda zelene drvene roletne veliki stol i limene stolicepvc tende slikano s vanjske strane montirane na balkon kuće sa ogradom od kamenih stupacaViše slika možete pogledati u galerijama proizvoda ili OVDJE !