Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


Panelne zavjese

panelne_zavjese
panelne_zavjese11
panelne_zavjese20
panelne_zavjese24
panelne_zavjese25
 

Nove zavjese na tržištu, moderno i jednostavno.

Panelne zavjese imaju namjenu zatamnjenja i dekoriranja unutarnjih prostora, a idealne su za pregrađivanje većih prostora!

Panel zavjese možete ugraditi u spavaće sobe, dnevne boravke, sve vrste poslovnih prostora.

Zavjese se od četiri ili pet panela i aluminijskom kanišlom na koju se paneli pričvršćuju čičak trakom.

Dimenzija panela ovisi o konačnoj dimenziji panelne zavjese i broju panela. Može se raditi više tipova panelnih zavjesa, ovisno što odgovara kupcu.

Mehanizam panelnih zavjesa može biti na špagu, palicu ili svi paneli da se pomiču slobodno.

Na jednoj panelnoj zavjesi možemo kombinirati različite vrste boja i dezena, i na taj način uklopiti zavjesu u svaki prostor.

 Više slika možete pogledati OVDJE !    


Propusnost svijetlosti ovisi o vrsti platna koje je ugrađeno na zavjesu, može djelomično propuštati svijetlost ili pak ako je platno black out da prostor zatamni u potpunosti.

panelne zavjese kombinacija crvenih i bijelih panela na prozoru uredske prostorije u prvom planu stol sa stolicamapanelne zavjese na prozoru zubarske ordinacije crni i bijeli paneliplave panelne zavjese na prozorima tvrtke grafotisak panelne zavjese u dnevnom boravku rađene iz dva svijetla dezena stropne lampe trosjed u desnom kutu  žuto zelene panelne zavjeseSpecifikacija panelnih zavjesa

 

panelne zavjese shematski prikaz
Panelna zavjesa se sastoji od aluminijske kanišle u koju se ugrađuju klizni nosači panela sa čičak trakom i sastavne komponente.

Ovisno o tipu komande koji je odabran na špagu, palicu ili slobodni paneli, ugrađuju se odgovarajuće komponente.

Platna se režu na potrebnu dimenziju i od njih rade paneli.


Sve potrebne detalje kakve trebaju biti karakteristike gotove panelne zavjese treba dogovoriti prije proizvodnje.

Možete sami izmjeriti panelnu zavjesu koja Vam treba, naručiti kod Deluxa i sami je ugraditi.


Ako želite biti sigurni da će dimenzije biti odgovarajuće možete naručiti mjerenje i montažu, što će naši djelatnici sa svojim dugogodišnjim iskustvom odlično obaviti.

 


Platna boje dezeni

Boje i dezeni panelnih zavjesa

U širokoj paleti boja na našoj ponudi svatko može naći nešto za sebe.  Ponudu transparentnih jednobojnih platana i black out jednobojnih platna smo upotpunili raznim dezenima.
Možete kombinirati razne boje, dezene na jednoj zavjesi. Nekoliko raznih kombinacija smo složili u našem izložbenom prostoru, tako da možete pogledati i sebi predočiti kako bi gotov proizvod izgledao.

Platna su antistatička od poliestera. Lako se održavaju,ne kupe prašinu i ne upijaju mirise. Ujedno na našoj ponudi ćete naći i screen platno koje po želji možete postaviti na panelne zavjese.


panelne zavjese smeđe boje sa dezeniranim uzorcima stol i dvije foteljepanelne zavjese crne i bijele boje sa dezeniranim uzorcima stol i dvije foteljepanelne zavjese bijeli i žuti paneli sa dezeniranim uzorcima stol i dvije foteljepanelne zavjese bijele boje sa crnim dezenima stol i dvije foteljepanelne zavjese bijelo kafene sa dezeniranim uzorcima stol i dvije foteljepanelne zavjese crveno bijele boje sa dezeniranim uzorcima stol i dvije foteljepanelne zavjese kafene boje sa dezeniranim uzorcima stol i dvije fotelje

Više slika možete pogledati u galerijama proizvoda ili OVDJE!