Croatian English German Italian Macedonian Slovenian
Nalazite se ovdje: HomeO namaNaša djelatnost


Proizvodnja tenda

Naša djelatnost su proizvodi zaslona za zaštitu od sunca

Proizvodnja i ugradnja tenda u BiH

Među prvima u Bosni i Hercegovini smo počeli sa proizvodnjom tenda. Proizvodimo tende od najsuvremenijih, najkvalitetnijih materijala poznatih EU proizvođača. Tende proizvodimo, prodajemo i ugrađujemo. Sama proizvodnja tenda je dosta složen proces. Tende su većinom jako velikih dimenzija te proizvodnja zahtjeva velike radne prostore. Naši proizvodni pogoni svojom veličinom i opremljenosti zadovoljavaju uvjete kvalitetne proizvodnje. Opremili smo ih suvremenim i kvalitetnim strojevima za izradu tenda.


Kako je proizvodnja tenda u Bosni i Hercegovini jedan od naših zadataka,

mi smo se potrudili da krenemo sa kvalitetnim proizvodima, strojevima i u konačnici, kvalitetnom uslugom – proizvodom. Proizvodimo i ugrađujemo tende već unazad nekoliko godina te smo se već afirmirali na našem tržištu kao kvalitetan proizvođač, a delux tende su postale brend i sinonim za kvalitetne tende

Proizvodnja zavjesa

Proizvodnja i ugradnja zavjesa

U svojoj ponudi imamo jako široku lepezu proizvoda koje svrstavamo pod zavjese. U biti, imamo zavjese za sve vrste otvora, od domova do poslovnih prostora. Zavjese idu od dekorativnih do namjenskih, zavisi od potrebe.

I proizvodnja zavjesa (a mi imamo jako puno vrsta – tipova)

zahtjeva složenu infrastrukturu, kako samog prostora tako i raspona vrsta strojeva. I u tome segmentu smo se uspjeli kompletirat s najsuvremenijim strojevima te sa obučenim i kvalitetnim ljudima. Od same ponude, dogovora i izmjere, proizvodnje i ugradnja zavjesa prođe jako malo vremena. Sve se obavlja u našim proizvodnim pogonima u BiH. Imamo uvezanu isporuku i ugradnju diljem Bosne i Hercegovine pa i šire.


Proizvodnja žaluzina

Proizvodnja i ugradnja žaluzina

Počeli smo sa proizvodnjom aluminijskih žaluzina još 1994 god. Imali smo gotove žaluzine od pvc materijala i vlastitu proizvodnju aluminijskih žaluzina. I ako je žaluzina potisnuta u druge planove prilikom izbora zaštite-zaklona od sunca i pogleda i dalje je prisutna i pojedinim segmentima. Sama proizvodnja alu. Žaluzina je obiman proces i usprkos automatizaciji zahtjeva dosta manualnog rada.

Ugradnja aluminijskih žaluzina je jako brza i uz minimalne rekonstrukcijske zahvate na otvorima. Usto, alu žaluzina je i dalje jako pristupačne cijene.


Proizvodnja mreža za zaštitu od insekata

Proizvodnja i ugradnja mreža za zaštitu od insekata

Mreže za zaštitu od insekata su noviji proizvod na našem tržištu. Jako praktična zaštita od komaraca kao i od svih vrsta insekata. Imamo mreže za sve vrste otvora. Proizvodnja mreža za zaštitu od insekata je relativno jednostavan proces kao i sama ugradnja mreža.

Delux mreže protiv komaraca su postale jako tražen i popularan proizvod, a mi smo se potrudili da zadovoljimo sve standarde. Kvalitetu mreža, vrste mreža (za sve otvore), brzinu proizvodnje kao i ugradnje mreža.