Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


Mreže vrata _ Mreže protiv komaraca i insekata

IMG_1013
IMG_2414
rolo mreza22
rolo mreza34
rolo_mreze_prozor_vani2
 

Kada ste postavili mreže protiv komaraca na prozorima, još Vam treba zaštita od komaraca na vratima.
Trebate mreže za vrata. Mreže protiv komaraca.

Mi Vam nudimo mreže u bijeloj boji, tamno smeđoj i boji drveta, po Vašem izboru. Ako želite možemo ugraditi i samozatvarajuće baglame, onda imate savršen proizvod. Jednostavno rukovanje omogućuju i lagani profili.

Elegantnog su izgleda, zauzimaju malo prostora, a što je najvažnije služe svojoj svrsi. Ugradnjom mreže vrata na svoj prostor zaštitili ste sebe i svoju obitelj od raznih neželjenih insekata i gmizavaca.

Mreže za vrata su jedinstven proizvod. Mogu se montirati na svaka vrata. Mreže vrata izrađujemo po izmjerenim dimenzijama tako da dihtaju 100%.

Ključ za mrežu vrata (držač) je magnet. Tako da možete proći kroz njih laganim potiskom, a ako imate samozatvarajuće baglame, sama će se zatvoriti za vama.
 
Više slika možete pogledati OVDJE !
   

prikaz mreže za vrata


MREŽE VRATA
_široki okvirni profili_srednji poprečni profil_donji poprečni profil_fiberglas mreža_guma za umetanje mreže u profile_popratne komponente

Možete sami izmjeriti ili pak da naši monteri dođu na mjerenje i kada proizvedemo mrežu vrata po potrebnoj dimenziji i da je monteri dođu ugraditi.Vrijeme isporuke/ugradnje je u kratkom roku.

 

Baglame u sebi imaju ugrađene opruge i služe za samozatvaranje vrata.

Imaju podesnike s kojim se podešava jačina-intenzitet povrata vrata.

mreža vrata baglama iznutramreža vrata baglama_sa vanjske strane

 

 

 

 


Rok isporuke ili ugradnju mreža osiguravamo u kratkom roku.