Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


Krovne tende _ Tende za natkrivanje

krovne_tende
krovne_tende2
krovne_tende3
krovne_tende4
krovne_tende5
krovne_tende6
 

Tende za natkrivanje krovnih površina. Tenda se radi u rasponu od 100 do 500cm izbačaj tende u rasponu od 100 600cm.

U prednjem dijelu tende je ugrađena opruga pomoću koje se održava napetost platna. Ugradnja s kazetom i bočnim vodilicama.

Radi kvaliteta tende u donjem dijelu se nalaze ugrađene poprečne role za platno, broj poprečnih rola ovisi o dimenziji tende.

Upravljanje tendom,,  ručno sa palicom, opcija ugradnje mehaničkog elektro motora ili motora sa resiverom (na daljinski).

 Više slika možete pogledati OVDJE !    


Izvedba krovne tende

Tende za natkrivanje krovnih površina.

Tenda se radi u rasponu od 100 do 500cm izbačaj tende u rasponu od 100 600cm.

krovna tenda na drvenoj konstrukciji sa zelenilom u pozadinikrovne tende sa žuto bijelim platnom u prvom planu pokrovna cigla kuće u nastavku druge kuće i zeleno granjekrovne tende izdaljine slikano te prikazana kuća s boka i tendama namoniranim na terasikazeta tende na krovnoj konstrukciji s pokrovnom ciglon sa lijeve strane a desno se nastavlja žuto platno s bijelim prugamaplatno tende sa žuto bijelim uzorkom slikano sa donje strane drvena konstrukcija

 


arrow-rightU prednjem dijelu tende je ugrađena opruga pomoću koje se održava napetost platna. Ugradnja s kazetom i

___bočnim vodilicama.


arrow-rightRadi kvaliteta tende u donjem dijelu se nalaze ugrađene poprečne role za platno, broj poprečnih rola ovisi od

___dimenzije tende.


arrow-rightUpravljanje tendom,,  ručno sa palicom, opcija ugradnje mehaničkog elektro motora ili motora sa resiverom

___(na daljinski).


krovne tende na kući sa crvenom ciglom zelenilom i bazenom ispred kućekazeta tende prikazano s boka konstrukcije bijelo kafeno platno crvena cigla na objektu u pozadini zelenilo i plavo nebokonstrukcija krovne tende na drvenoj podkonstrukciji u dvorištu kuće zelena živica i bazenkonstrukcija tende izrađene od drvenih gredica s lijeve strane zelena živica pročelje kuće sa neboplavnom pozadinomtenda krovna konstrukcija bazen kuća zelenilo i plavo nebo u pozadini


arrow Na ovim slikama je prikazana ugradnja tenda na drvenu podkonstrukciju no može ići na sve vrste konstrukcija. Tende se može montirati pod svim kutovima zatvaranja, od ravnog do oborenog ovisno o zahtjevu objekta.

arrow Tenda ima svoju kazetu u koju se cijela srola, prilikom izvlačenja tende klizi bočnim vodilicama a platno ide po poprečnim rolama. Idealna je za ljetne terase, prolaze, ili eventualno produžiti trenutni prostor koji zahtjeva povremenu natkrivenost.

 Više slika možete pogledati u galerijama proizvoda ili OVDJE !