Croatian English German Italian Macedonian Slovenian


Dual zavjese mini

 

a_dual_rolo
dual_rolo
dual_rolo1
dual_rolo2
dual_rolo3
dual_rolo4
dual_rolo5
 

Rolo zavjese Dual_Zebra

Najnoviji proizvod na svjetskom tržištu kao rolo zavjesa je,
Dual rolo zavjesa.


Moderan i jedinstven način izvedbe dual rolo zavjese (noć i dan) omogućava djelomično propuštanje svijetlosti u prostoriju dok je rolo zavjesa spuštena.

Odnosno, dok je rolo zavjesa spuštena laganim zakretanjem na lanac možete zatamniti prostoriju ili postaviti na djelomično propuštanje svijetlosti, ili pak možete rolo zavjesu potpuno podignuti.

Po želji kupca proizvodnja zavjesa sa elektro motorom, upravljanje zavjesom daljinskim upravljačem. Prilikom proizvodnje Dual rolo zavjese, platno zavjese ide u duplo, proizvedeno za ovu vrstu rolo zavjese, što joj omogućava ovakvu jedinstvenu funkciju.

Za razne dimenzije rolo zavjese koja se proizvodi, koristi se alu. rola odgovarajućeg promjera. Po želji kupaca može se raditi sa alu. kazetom.

Moramo napomenuti da na našem skladištu imamo zalihu repromaterijal, tako da u kratkom vremenskom roku možemo zaprimljenu narudžbu isporučiti ili ugraditi.
 Više slika možete pogledati OVDJE !    


~ Jedan od načina izvedbe dual rolo zavjesa je Dual Mini rolo zavjesa.


- Kao što sam naziv kaže radi se o mini mehanizmu, roli promjera  Ø17mm, nema kazete ni bočnih vodilica.
- Ugrađuje se na samo krilo prozora/vrata.
- Ima mogućnost špananja/fiksiranja u donjem dijelu, što omogućuje otvaranje otvora na kipu a da zavjesa u donjem dijelu prati nagib otvora.
- Upravljanje pomoću lanca - u ponudi imamo mehanizme u bijeloj i smeđoj boji.


dial rolo zavjesa mini bočni prikaz zavjese na bijelom alu otvoru
dual zavjesa smeđe platno a prozirnim prugamadual rolo zavjesa bijeli otvor žuti zid prikaz role i lanca za upravljanje zavjesemSlike boje i dezeni iz našeg show room-a.

dezeni dual rolo zavjese slikano u izložbenom prostoru delux doo sa desne strane veliki aluminijski otvordual rolo dezeni bijeli zelenkasti kafeni i crni dezen platna zavjesedual rolo dezeni prikaz platna zavjesa sa lancima za upravljanjedual rolo dezeni više platana zavjesa raznih bojaPar slika naše montaže dual rolo zavjese.
crne dual rolo zavjese na otvorima kafića na stropu bijeli lusteri u prostoriji stolovi stolice i ljudi koji sjededula rolo zavjese otvorenih platana šank konobar i gosti kafićarolo zavjesa na na prozoru pored šanka platno crne nijanse poluotvoreno
 


 Više slika možete pogledati u galerijama proizvoda ili OVDJE!